La Ràbia i la Calma (Satélite K, 2018)

La Ràbia i la Calma (Satélite k 2018) és el nou disc de Pinkponi, un recull de sis temes nascuts a cavall del moment social i personal de la banda durant l’any 2017. Les cançons transiten entre la denúncia i les experiències viscudes, arran de canvis soferts en la formació. La Ràbia i la Calma reflecteix els estats d’ànim als quals estem tots sotmesos davant de les injustícies tan socials com personals i convida a la reflexió. En aquest treball, Pinkponi assoleix un so més madur i contundent, una primera part en l’evolució i la recerca de noves sonoritats.

El disc ha estat enregistrat el febrer del 2018 a Bucbonera Studios, coproduït entre la banda i Tomàs Robisco, amb qui han elaborat un treball curós i ple de matisos, que transpira l’evolució d’un grup tan heterogeni com singular.

Diumenges (Satélite K, 2016)

Diumenges (Satélite k 2016) és un recull d’onze cançons de pop d’autor on podem trobar-hi peces de l’etapa inicial de la banda juntament amb les propostes més recents. Les cançons transiten entre la llum i la foscor, plenes de sensacions imatisos on les lletres ocupen un lloc prominent, descrivint històries reals nascudes del sentiment.

El disc va ser enregistrat i mesclat a la Bucbonera Studios al maig del 2015 de la mà de Tomàs Robisco, amb qui vancompartir les tasques de producció en un treball curós i ple de sensibilitat. Un primer disc per plasmar l’evolució d’aquest grup tan heterogeni i singular.

Després de quedar semifinalistes al concurs SONA 9 2014, PinkPoni continua el seu camí amb l’edició del seu primer disc Diumenges.